Zobrazenie položiek podľa značky: 2020

sobota, 17 október 2020 20:59

Milión detí sa modlí ruženec

V týchto dňoch, keď sa po niekoľkých mesiacoch opäť v našich kostoloch muselo obmedziť slávenie verejných bohoslužieb, prostredníctvom online vysielania pozývame rodiny i všetkých, zapojiť sa do modlitbovej iniciatívy Milión detí sa modlí ruženec za pokoj a mier vo svete. Ružencová kampaň je v tomto roku poznačená pandémiou koronavírusu a pripadla na ten istý deň, ako misijná nedeľa. Ruženec sa teda môžete modliť aj prostredníctvom nášho online vysielania na našej facebookej stránke v nedeľu 18. októbra 2020 o 09.00 s deťmi našej CZŠ sv. Petra a Pavla Stropkov.

utorok, 14 júl 2020 07:46

Karmelský deň - 16. júl

V deň sviatku Panny Márie Karmelskej - 16. júla sme pre Vás pripravili bohatý duchovný ale aj spoločenský program. Nájdime si chvíľu čas stretnúť sa s Pánom pri lámani chleba. S jeho matkou Máriou vytvorme spoločenstvo modlitby posvätného ruženca a ako spoločenstvo farnosti stretnime sa po večernej sv. omši na agapé na farskom dvore. Tí, ktorí chcú vstúpiť do Bratstva sv. škapuliara môžu v tento deň po večernej sv. omši. Celý program je v prílohe a na výveske v kostole.

Dňa 12. júla 2020 sa ctitelia Karmelskej Panny Márie zišli na odpustovej slávnosti v Diecéznej svätyni v Stropkove. Aj keď okolnosti okolo pandémie COVID-19 ju v tomto roku oklieštili na miestnu úroveň, milosti vychádzajúce na tomto pútnickom mieste pritiahli stovky tunajších veriacich.

pondelok, 13 júl 2020 07:29

Odpustová slávnosť 2020

Naše webové stránky používajú súbory cookies služby Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google. Pomáha nám to analyzovať spôsoby využitia stránky zo strany používateľov a zlepšovať stránku. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.